Lady Diana šíleně trpěla: Mrazivé svědectví jejího přítele!

Princezna Diana (foto: Gegodeju) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 15:26 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 14:41

Princezna Diana se vymykala zvyklostem i tím, že měla spoustu přátel v řadách celebrit. Mezi ně patřil i slavný zpěvák Elton John, který po letech přinesl mrazivé svědectví o tom, jak Diana trpěla pod tlakem královské rodiny.

Od tragické smrti princezny Diany uplynuly už více než dvě desítky let, přesto je o její osobu nadále velký zájem. Naposledy se pokusil fanoušky uspokojit zpěvák Elton John. Je totiž známo, že bývalá žena prince Charlese měla k celebritám blízko. Právě s výstředním hudebníkem ji pojilo silné přátelství.

Jenže pak se ze dne na den všechno obrátilo. Princezna se Eltonovi začala zničehonic vyhýbat, vztahy mezi oběma slavnými osobami ochladly. Čím si to popová hvězda vysvětlovala? Podle webu casprezeny.sk se John domníval, že je za změnu zodpovědný Buckinghamský palác.

Z jeho slov vyplývá, že královská rodina si vynutila ukončení charitativního projektu, na kterém Diana a Elton spolupracovali. Konkrétně šlo o vydání knihy o módním návrháři Versacem. Projekt prý nebyl pro dámu princeznina postavení vhodný, byla tak nucena se omluvit slovy, že netušila, o čem publikace bude.

Slavný hudebník se naštval a zároveň vyděsil, že Diana přichází o opravdové přátele a obklopuje se přisluhovači. Elton se údajně domníval, že se tak děje na nátlak paláce. K usmíření s princeznou došlo až po smrti návrháře, už nikdy ale jejich vztah nebyl takový.

Témata: Lady Diana Elton John královská rodina (gbr)