Kate už se na Meghan nemohla dívat: Vytočila číslo i samotnou vévodkyni?

Meghan Markle a Kate Middleton 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 12:50

Z vévodkyní Kate a Meghan někdo dělá rivalky a sokyně, ve skutečnosti je ovšem nejspíš pravda úplně jiná. Obě dámy jsou často v kontaktu, momentálně jim dělají starosti vzájemné spory jejich manželů, princů Williama a Harryho.

Čert aby se vyznal v tom, jak mezi sebou vycházejí rodiny bratrů Williama, mimochodem budoucího britského krále, a Harryho. Právě druhý jmenovaný nedávno přiznal jisté neshody. Za jejich zády si ale jejich ženy podle všeho vyjadřují podporu.

Podle serveru blesk.cz to alespoň tvrdí královský expert Phil Dampier. Podle něj totiž mezi vévodkyněmi rozhodně nepanuje žádná rivalita, jak naznačují někteří škarohlídové. Naopak jsou v kontaktu a spory se snaží rozumně řešit.

„Zákulisně jsem se dozvěděl, že vévodkyně Kate dělá maximum pro to, aby se všichni spojili a pomohli vévodkyni Meghan,“ prozradil Dampier podle uvedeného serveru. Královský palác trápí, že se rodiny bratrů rozkmotřily. Manželka prince Williama se proto snaží být nápomocná.

Žádný z členů královské rodiny nechce zklamat panovnici, a tak se Kate snaží v tichosti všechno napravit. „Řekli mi také, že si Kate s Meghan kvůli tomu i telefonovala. Kate jí je upřímně líto, ale ví, že Meghan bojuje,“ dodal expert.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)