DRSNÁ KATE! Šíleně ponížila tragickou Meghan

Vévodkyně Kate a Meghan 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 15:05 | Aktualizováno: 2. listopadu 2019 14:11

Na napjatých vztazích mezi bratry Williamem a Harrym se podílejí i jejich ženy, které si navzájem nic nedarují. Vévodkyně Meghan musí například v jednom kuse snášet ponížení ze strany výše postavené Kate.

O neshodách mezi bratry Harrym a Williamem nedávno poprvé otevřeně promluvil první jmenovaný. Podle serveru ahaonline.cz ovšem není v královském paláci a celé Velké Británii tajemstvím ani to, že se mezi sebou nemusejí ani jejich manželky.

Mezi budoucí královnou Kate a vévodkyní Meghan prý už delší dobu panuje jistá nevraživost, která nespočívá v tom, že by si obě dámy nerozuměly, ale v závisti. Manželka prince Williama se domnívá, že její sokyně to měla v mnoha ohledech o dost lehčí.

Kate údajně závidí Meghan lehkost, s jakou se zhostila své nové role. Podle zmíněného webu proto nenápadně usiluje o to, aby „americká náplava“ poznala, kdo je v královské rodině důležitější. Její gesta mají být velmi jasně čitelná.

Stačí prý třeba letmý pohled na fotky z veřejných akcí, kde jde Kate vždy o kousek před Meghan. Rivalce tím naznačuje, že ona je tady ta důležitější. Jak server podotýká, pravidla královské rodiny dávají manželce Williama za pravdu. Jakožto žena budoucího britského krále má opravdu navrch.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)