Meghan si podle expertů VYKOPALA HROB!

Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. října 2019 20:18 | Aktualizováno: 1. listopadu 2019 21:50

Britská vévodkyně Meghan může velmi brzy ztratit své fanoušky. Podle odborníků se už dříve rozhodla neukazovat na veřejnosti, což jí příliš nepomohlo a akorát to podnítilo zvědavost bulváru. To, že se nyní stáhla z veřejného života, jí moc nepomůže.

Na rozdíl od Kate s Williamem mají Meghan s Harrym poměrně svérázný přístup. Před nedávnem se rozhodli syna Archieho světu skoro neukazovat, a nyní se stáhli z očí veřejnosti i oni sami.

Veřejnost má možnost sledovat jej pouze skrze snímky, které královský pár zveřejňuje na Instagramu. Jak ale píše Daily Mail s odkazem na odborníky, tohle není to, co lidé chtějí.

Tedy alespoň ne takto. Veřejnost nemá zájem o umělé a retušované fotky. Více se jim líbí klasické a přirozené fotky, například fotky dětí, které sdílí právě Kate a William.

Meghan se od nich snaží za každou cenu odlišit, tímto krokem ale podle serveru moc popularity nezíská. Naopak, hrozí, že o své příznivce začne přicházet. Nedokáže, či spíše nechce jim nabídnout to, co požadují.

Zároveň ale nelze předpokládat, že by Meghan nějak změnila názor. Stejně jako se zatvrzele stavila k tomu, že Archie má vyrůstat stranou od veřejného dění, a proto ho ve společnosti téměř nechce ukazovat, tak i ony se nyní stáhla.

Meghan v dokumentu ITV přiznala, že nová role po boku britského prince není jednoduchá. Před sňatkem s Harrym ji prý přátelé varovali, že jí britský bulvár zničí život.

Na začátku října podala Meghan žalobu na britský bulvární list Mail on Sunday, který zveřejnil její soukromý dopis. Vnuk královny Alžběty II. tehdy uvedl, že se jeho manželka stala "další z obětí britského bulvárního tisku, který se pouští do kampaní proti jednotlivcům, aniž by uvažoval o tom, jaké to bude mít následky".

Témata: Meghan Markle