Meghan, uvědom si jednu věc! Ustojí vévodkyně tlak rodiny?

Vévodkyně Meghan s matkou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 15:05

Vévodkyně Meghan je ve specifické pozici, kdy musí řešit vztahy uvnitř královské i své biologické rodiny. Právě z té druhé jmenované zaznívají názory, aby si manželka prince Harryho uvědomila jednu věc. Ustoupí Meghan tlaku?

Biologická rodina přidělává vévodkyni Meghan v posledních dnech jen vrásky. Nevlastní sestru Samanthu vyšetřují kvůli kyberšikaně, kvůli něčemu zcela jinému se teď o slovo přihlásil její bratr, třiapadesátiletý Thomas Markle. Na svou mnohem slavnější sestru apeluje, aby si uvědomila jednu důležitou věc.

Thomas je evidentně nezdolným optimistou, jelikož věří v usmíření Meghan s otcem. „Doufám, že se s nim Meghan spojí, ale můj otec se musí připravit na to, že se to nemusí nikdy stát. Nespojila se s ním od chvíle, co měl srdeční záchvat,“ prozradil serveru dailymail.co.uk.

„Musí si vzpomenout, že je v Buckinghamském paláci s Harrym jenom díky svému otci. To on zaplatil za její vzdělání a módní oblečení. On jí pomohl stát se výjimečnou ženou, jakou je. Prosím ji, aby si to uvědomila,“ vzkázal vévodkyni starší bratr.

Thomas se v minulosti dokonce omluvil za to, že nevlastní sestru kritizoval. Nyní by se rád pokusil navázat normální rodinné vztahy. V kontaktu s otcem je. „Nemám žádný zájem dělat věci horší mezi ním, Meghan a Harrym. Přeji si jen, abychom se usmířili a byli jedna rodina,“ dodal Markle.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle mladší Thomas Markle královská rodina (gbr)