Meghan obětí šikany: Vyšetřují její vlastní rodinu!

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 10:02

Šikana v královském paláci? To snad nemůže být pravda! Obětí je údajně sama vévodkyně Meghan, kterou si za terč vybrala vlastní rodina. Nikoliv ta královská, ale ta americká. Koho policisté v této souvislosti vyšetřují?

Americká rodina vévodkyně Meghan je plná nazdárků, a tak se manželka prince Harryho snaží od jejích členů všemožně distancovat. Odřízla svého otce Thomase, dobře nevychází ani s nevlastní sestrou. Právě Samantha Markleová se ovšem v těchto dnech dozvěděla, že její chování vůči slavnější nositelce stejného příjmení překročilo veškeré hranice.

Dle informací britského serveru dailymail.co.uk je vyšetřována policií hned v několika zemích, ve výčtu nechybí ani nová domovina její sestry, tedy Velká Británie. Vůbec nejdál zatím prověřování pokročilo v USA, konkrétně na Floridě.

Tamní policie dostala hned několik udání kvůli údajné kyberšikaně. „Samantha Markleová byla o tomto obvinění informována. Zatčena zatím nebyla. Případ ještě nebyl uzavřen, více to rozvádět nebudeme,“ prozradil serveru jeden z vyšetřujících policistů. Záležitostí se ovšem zabývají i jeho kolegové v Kanadě nebo Švédsku.

Čím přesně se vlastně Samantha provinila? Vévodkyni ze Sussexu měla prý šikanovat na internetu. Starší sestra členky prominentní královské rodiny však vinu odmítá. Její partner dokonce vyhrožuje, že se celá záležitost může obrátit proti těm, kteří jeho přítelkyni udali.

Témata: Meghan Markle Samantha Markle královská rodina (gbr)