Jennifer Aniston vyvolala šílenství: Přátelé pracují na společném projektu!

Přátelé 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 19:22

Jennifer Anistonová zase dala fanouškům legendárního sitcomu Přátelé naději, že se dočkají pokračování příběhů Rachel a dalších pěti postav. Šestice populárních herců prý pracuje na společném projektu.

Není to tak dlouho, co se Jennifer Anistonová poprvé přihlásila na Instagram, kde hned úvodní fotkou se zbytkem obsazení legendárního seriálu Přátelé spustila nevídané šílenství. Teď to celé ještě umocnila rozhovorem, který poskytla v populární americké talk show Ellen.

Představitelka Rachel v pořadu přiznala, že s kolegy ze sitcomu na něčem společně pracují. „Jestli to bude pokračování? To ne. Byli bychom rádi, kdyby se něco udělalo, ale sami zatím nevíme, co by to mělo být. Takže něco zkoušíme, na něčem pracujeme,“ prozradila oblíbená herečka.

Slavná moderátorka se chopila své šance a z Anistonové se snažila vypáčit další detaily. Hollywoodská hvězda nakonec nevyloučila, že by mohlo jít o film. „Ještě nevím! Nechci lidi zavádět,“ vysvětlovala své mlžení.

Motivací ke společné práci někdejších Přátel je nejspíš i jistá nostalgie. „Bylo to proto, že si chybíme a náhodou jsme všichni byli na stejném místě,“ komentovala Anistonová svou první fotku na Instagramu.

Témata: Jennifer Aniston Přátelé