OTŘES v Hollywoodu: Jennifer Aniston už Pitta nechce? NOVÝ CHLAP!

Jennifer Aniston na premiéře 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. října 2019 12:37

Herečka Jennifer Aniston známá ze seriálu Přátelé je nejčastěji propírána v souvislosti se svým expartnerem Bradem Pittem. Zahraniční i česká média donekonečna tvrdí, že se k sobě oba herci vrátili, což bylo několikrát vyvráceno. Nyní se objevila nová informace, a sice, že randí s někým úplně jiným.

Bývalý hollywoodský pár Jennifer Aniston a Brad Pitt spolu nejsou. A to ani přesto, že se například objevila zpráva o tom, že byli spatření na romantické dovolené. Podle magazínu New Idea si spolu užívali konec léta v Itálii.

Magazín zprávu podložil fotografiemi, z nichž ale nelze poznat, kdo onen pár skutečně je. A podle serveru Gossip Cop to Aniston rozhodně není. Protože s Pittem nechodí.

Podobné informace se objevují už několik měsíců a různá více či méně důvěryhodná zahraniční média znovu spojují dohromady herce Pitta a s hvězdou seriálu Přátelé.

Hollywoodské hvězdy vstoupily na počátku tisíciletí do manželství, které ovšem vydrželo pouhých pět let. V roce 2005 oznámili rozchod, následně se rozvedli a Pitt se začal objevovat s Angelinou Jolie. 

Pravdivé nejsou ani zprávy o tom, že by spolu Pitt a Aniston čekali dítě. A stejně tak není pravda, že by chtěla hvězda Přátel dítě adoptovat.

Nyní se ale objevila úplně jiná informace. Podle magazínu NW má být novým partnerem herečky Jon Hamm, americký herec slavný ze seriálu Mad Man.

Jak ale Gossip Cop uvedl, ani tato informace není pravdivá. Aniston se známým seriálovým hercem nerandí.

Témata: Jennifer Aniston