STRACH v Británii: OPRAVDU tohle jede Meghan udělat do USA?

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. října 2019 10:15

Princ Harry a vévodkyně Meghan už příští měsíc zamíří do USA, kde si chtějí pořídit byt. Britská média ale nyní spekulují, že účelem cesty může být daleko více věcí, než jen touha zmizet z veřejného života.

Další kroky vévodkyně Meghan a prince Harryho zamíří do Kalifornie. Právě zde totiž chtějí s princem Harrym koupit dům. A není náhodou, že má stát zrovna v Los Angeles.

Manželé, tedy především Meghan, totiž chtějí bydlet v blízkosti její matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

To ostatně potvrdil server Daily Mail, který napsal, že Meghan s Harrym příští měsíc opustí Británii. Nepůjde jen o dovolenou, ale v rámci cesty budou hledat nové sídlo.

To však podle serveru nebude sloužit jen jako letní sídlo. Naopak, Harry s Meghan by v něm měli trávit většinu roku. A do Británie by ak jezdili spíše pracovně či na dovolenou.

Nové informace ale ukazují, že cíl cesty může být mnohem složitější. Podle webu britského webu Express se totiž může jet Meghan usmířit se svým otcem Thomasem!

To by ale nebyl nejlepší nápad. Meghan by podle expertů neměla otevírat staré rány, o to více, když sama tvrdí, jak je ve složité životní situaci a jak mateřství a pozornost médií nezvládá!

Témata: Meghan Markle Princ Harry