Michael Jackson usvědčen? Tajné archivy, zvrhlé fotky a jiné důkazy!

Michael Jackson 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 10:44

Podaří se někdy usvědčit legendárního zpěváka Michaela Jacksona ze zneužívání dětí? Policisté k tomu byly několikrát blízko, za roky vyšetřování nasbíraly nejrůznější důkazy. Mnohdy jde o dost podivné věci.

Od smrti Michaela Jacksona letos uplynulo 10 let, pozůstalí ale stále nemají klid. Nadále se totiž rozebírá jeho náklonnost k dětem, kterou se příslušné úřady zabývaly už mnohokrát. Třeba v roce 2003 dokonce podnikly razii na nechvalně proslulém ranči. Policistům doslova vyrazilo dech, co tehdy našli.

Policejní archivy tehdy zaplnily děsivé fotky, část z nich unikla do médií. Král popu měl prý doma fotku malé dívky s provazem kolem krku či snímky nahých chlapců. Na jedné z fotografií zase byla zachycena mrtvá ryba ve špinavém umyvadle s popiskem „místnost na hraní“. Vyšetřovatelé měli jasno, na co Jackson snímky měl.

„Tyhle fotky většinou používal ke strašení dětí. Michael v jeden čas připouštěl, že je ukazoval dětem v posteli. Měli jsme tehdy jména pěti chlapců, kteří ho vinili ze sexuálního zneužívání. Vůbec nepochybuji o tom, že říkali pravdu,“ sdělil portálu dailymail.co.uk žalobce Ron Zonen.

Jackson přesto nebyl nikdy odsouzen. Naposledy vyvolal kontroverze dokument HBO Leaving Neverland, v němž zpěváka nařkli ze sexuálního zneužívání Wade Robson a James Safechuck.

Témata: Michael Jackson