Vévodkyně Kate těhotná?! Britové vědí, co nosí v břiše!

Kate Middleton 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 10:45 | Aktualizováno: 24. října 2019 14:30

Je vévodkyně Kate opět těhotná? Britové jsou o tom bytostně přesvědčeni a spousta z nich dokonce tuší, co manželka prince Williama nosí v břiše. Experti na královskou rodinu také prozradili svůj názor.

Čtvrté těhotenství vévodkyně Kate je už několik měsíců jedním z hlavních témat ve Velké Británii. Královská rodina sice k záležitosti nevydala jediné oficiální stanovisko, přesto jsou mnozí lidé přesvědčeni, že manželka prince Williama je opět v očekávání. Za indicie mají např. změnu vizáže nebo stěhování v rámci Kensingtonského paláce.

Spekulace umocnila i britská sázková kancelář Ladbrokes, když přestala přijímat sázky s přesvědčením, že dítě je opravdu na cestě. Navíc možná nejenom jedno. Vysvětlil to mluvčí společnosti Alex Apati.

„Sázkaři jsou poměrně sebejistí, že Kate porodí další dítě příští rok, spousta z nich navíc odhaduje, že se dočkáme královských dvojčat,“ prozradil Apati, co kancelář vysledovala z trendů mezi sázejícími. Jenže poměrně záhy přišla ledová sprcha od expertů.

Konkrétně od Judi Jamesové. „Žádný z jejích oděvů nepřinášel přiznání těhotenského bříška, takže s vědomím toho, jak vždy trpěla ranními nevolnostmi, když byla těhotná, by bylo překvapivé, kdyby vyrazila na tak důležitou zahraniční cestu v raném stádiu těhotenství,“ řekla odbornice serveru express.co.uk.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)