Angelina Jolie vyráží dech! Přísný ZÁKAZ, který namíchl veřejnost!

Angelina Jolie 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. října 2019 21:38

Hollywoodská star Angelina Jolie se rozhodla pro neobvyklý krok. Údajně zakázala své třináctileté dceři Shiloh vídat Brada Pitta. Tvrdí to magazín NW.

Angelina Jolie po rozvodu s Bradem Pittem plní přední stránky médií. Už dříve například přiznala, že byla smutná a cítila se ublížená. Naučilo jí to však větší pokoře. Co si z životní lekce odnesla, chce podle svých slov předávat i vlastním dětem.

A s tím už podle všeho začala. Její dcera totiž údajně dostala zákaz vídat se s Bradem Pittem. Zpráva, která namíchla uživatele sociálních sítí, ale podle serveru Gossip Cop není tak úplně pravdivá. Naopak, ve skutečnosti se nic takového nestalo.

Angelina Jolie také údajně trpí samotou. Dokonce se kvůli ní měla zhroutit. Server Gossip Cop ale opět tvrdí, že nesmyslná se zdá být už premisa, že je herečka osamělá, jelikož má doma dalších pět dětí. Redakce navíc kontaktovala zástupce samotné Angeliny, kteří popřeli, že by jakékoliv z tvrzení bylo pravdivé.

Po rozvodu i Jolie – podobně jako její bývalý muž Pitt – čelí nejrůznějším spekulacím. Objevily se třeba nepodložené informace, že herečka hazarduje se zdravím. Děti pak údajně nutila, aby se oblékali do oděvů z druhé ruky a jedli levná jídla. Server Gossip Cop ale všechna tato tvrzení spolehlivě vyvrátil.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt