Princ Harry poprvé přiznal: PROBLÉMY KVŮLI MEGHAN!

Princ Harry 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. října 2019 19:52 | Aktualizováno: 22. října 2019 13:46

Po několika měsících spekulací v britských bulvárních médiích princ Harry poprvé přiznal, že v jeho vztahu s bratrem Williamem panuje určité napětí.

V dokumentárním filmu, který v neděli odvysílala stanice ITV, řekl, že se vydali "rozdílnými cestami". Média v minulosti spekulovala, že se princové odcizili kvůli vzájemným sporům jejich manželek. Harryho choť Meghan v dokumentu ITV přiznala, že nová role po boku britského prince není jednoduchá. Před sňatkem s Harrym ji prý přátelé varovali, že jí britský bulvár zničí život.

"Jsme v tomto okamžiku určitě na rozdílných cestách," řekl 35letý Harry v dokumentu stanice ITV. Zároveň ale dodal, že tu vždy pro Williama bude, "stejně jako já vím, že on tu bude vždy pro mě".

Jisté napětí ve vztahu s bratrem způsobil podle něj tlak, kterému jsou jako členové královské rodiny vystaveni. "Jsme bratři. Vždycky budeme bratři," dodal. Sourozenci ale podle něj mají "dobré dny a špatné dny".

V britském bulvárním tisku se už několik měsíců píše o problémech ve vztahu obou synů následníka britského trůnu, prince Charlese. Podle médií je způsobily spory jejich manželek: sedmatřicetileté Kate a o rok starší Meghan.

Harry se s chotí letos na jaře odstěhoval z Kensingtonského paláce, který do té doby obývali společně s Williamem a Kate. V červnu vévoda a vévodkyně ze Sussexu, jak zní titul Harryho a Meghan, oznámili, že se chystají založit vlastní nadaci. Svou charitativní činnost by tak mohli organizovat nezávisle na Williamovi a Kate.

Témata: Princ Harry Meghan Markle