Harry, Meghan a TAJEMSTVÍ dalšího přírůstku do rodiny!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a syn Archie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 15:41

Britové milují, když se mohou těšit na narození nového člena královské rodiny. Naposledy jim to dopřáli princ Harry a vévodkyně Meghan, kteří určitě nezůstanou u jednoho dítěte. Budou to právě oni, kdo oznámí další těhotenství?

Otázka, kdo se postará o další přírůstek do britské královské rodiny, zajímá celou Velkou Británii, mluví se především o dalším dítěti vévodkyní z Cambridge a ze Sussexu. Jako třetí vzadu, stranou mediálního zájmu, stojí princezna Eugenie. Co když to bude právě ona?

Podle webu žena.sk je momentálně jasnou favoritkou právě vnučka královny a dcera prince Andrewa, kterého provází skandály. Eugenie by tak mohla tatínkovi udělat alespoň trochu radost. O co se opírají odhady, že otěhotní právě ona?

Ve Velké Británii poukazují na to, že bývá běžné, že se rok od svatby podaří členům královské rodiny počít potomka, a tak věří, že to bude platit i v případě princezny. Nedá se ovšem vyloučit, že jí nakonec předběhne některá z vévodkyň.

Kupříkladu sázková kancelář Ladbrokes už pozastavila sázky na další těhotenství vévodkyně Kate, která se netají tím, že by si přála čtvrté dítě. Dalšímu potomkovi se nebrání ani Meghan, otázkou však je, zdali je na něj připravena tak brzy po narození prvorozeného syna.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Kate Middleton princezna Eugenie královská rodina (gbr)