Meghan a Harry kašlou na povinnosti: V plánech mají USA!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 10:41

Princ Harry a vévodkyně Meghan se stěhují do zahraničí, hlásaly titulky už tolikrát. Teď se ale objevily zaručené zprávy o plánech páru, ve kterých figuruje i Amerika, odkud vévodkyně pochází.

Splnili si povinnosti, a tak už princ Harry a jeho žena Meghan mohou myslet zase na něco jiného. Po pracovní návštěvě Afriky mají vévoda a vévodkyně ze Sussexu v plánu udělat si jako rodina čas hlavně na sebe. Mají proto v plánu v Buckinghamském paláci oznámit, že si berou volno.

Informuje o tom americká CNN, které vše prozradil zdroj z okolí páru. Dovolenou si hodlají vybrat ještě letos, s malým synem Archiem chtějí strávit volný čas nejen ve Velké Británii, ale i na druhé straně Atlantického oceánu, tedy v USA, odkud Meghan pochází.

Ještě nějaký čas si ovšem vévoda a vévodkyně budou muset plnit povinnosti, mají totiž nasmlouvané závazky. Zasvěcený zdroj tvrdí, že plány dovolené ještě nejsou jasně dané, pouze se ví, že rodinná dovolená neodstartuje dříve než v polovině listopadu.

Stěhování, o kterém spekulují senzacechtivá média po celém světě, tedy opravdu není vysvětlením cestování páru do zahraničí. Harry a Meghan jsou zkrátka stejní jako všichni ostatní lidé, také oni si občas potřebují odpočinout. Vévodkyně si dokonce minulý týden otevřeně postěžovala, jak pro ní byly poslední měsíce obtížné.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)