Vévodkyně Meghan dostává na frak: Takhle směšně dopadla ve srovnání s královnou!

Meghan Markle a Alžběta II. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 11:33 | Aktualizováno: 20. října 2019 18:24

Britská královská rodina je nevídaně bohatá, pohled do žebříčku, který srovnává jmění jednotlivých členů, ale vévodkyni Meghan nepotěší. Manželka prince Harryho v něm nedopadla zrovna nejlépe.

Neustálé srovnávání jednotlivých členů mezi sebou je v britské královské rodině všudypřítomné. Britský deník The Sun přinesl na svém webu žebříček bohatství, kterému zkrátka nemůže kralovat nikdo jiný než osoba sedící na trůnu, tedy královna Alžběta.

Panovnice akumuluje dle zjištění listu 1,6 miliardy liber, což dělá v přepočtu přinejmenším 48 miliard korun. Všichni ostatní se na ní dívají s pořádným odstupem. Druhý je následník trůnu princ Charles, jehož jmění dosahuje hodnoty 100 milionů liber (cca 3 miliardy korun).

Naopak vévodkyně Meghan s „ubohými“ 6 miliony liber dostává v žebříčku na frak, umístila se až na 9. místě. V páru společně s manželem Harrym dají dohromady něco přes miliardu českých korun.

Závidět tedy mohou i svým velkým sokům, princi Williamovi a jeho ženě Kate. Bohatství vévody a vévodkyni z Cambridge vyčíslil zmiňovaný plátek na 38 milionů liber, tedy na více než 1,1 miliardy korun.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. Princ Harry Princ William Kate Middleton Král Charles III. (Karel III.) královská rodina (gbr)