Vévodkyně Meghan rozzuřila palác: Nevídané porušení pravidel!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 11:57 | Aktualizováno: 19. října 2019 17:21

Královský palác je opět na nohou. Nikoho nepřekvapí, že na vině je princ Harry a především jeho žena, vévodkyně Meghan. Pár ze Sussexu se totiž v tomto týdnu dopustil nevídaného porušení nepsaných rodinných pravidel.

O rozhovoru vévodkyně Meghan pro televizi ITV, v němž se dojala až k slzám, jsme vás informovali už včera. Jak se ale ukazuje, maminka malého Archieho si tím pěkně zavařila. V královském paláci totiž nelibě nesou, že s princem Harrym tento týden poutali velkou pozornost. Monarchie si totiž přála něco úplně jiného.

Princ William a vévodkyně Kate totiž vyrazili v těchto dnech na průlomovou zahraniční cestu do Pákistánu, který pojí s Velkou Británií společná minulost. Z královské rodiny ale do nebezpečné země dlouho nikdo nezavítal. Není proto divu, že experti vyčítají vévodovi a vévodkyni ze Sussexu, že si mediální prostor ukradli pro sebe.

„Jejich činy zastínily návštěvu Pákistánu a úspěchy, kterých se tam během posledních dní podařilo dosáhnout,“ prozradil zdroj z okolí rodiny listu Evening Standard. V paláci jsou proto na Meghan a Harryho právem rozzlobeni.

Podle zmíněného listu totiž už řadu desetiletí platí nepsané pravidlo, že oficiální zahraniční cesty významných členů královské rodiny by ostatní neměli zastínit svým jednáním. Vévodkyně tuto normu poskytnutím dojemného rozhovoru bezpochyby porušila.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)