Meghan řádí jako smyslů zbavená: VYHAZOV z paláce!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 15:41

Vévodkyni Meghan předchází v královském paláci nepěkná pověst, manželka prince Harryho nahání strach prakticky všem zaměstnancům, zvlášť pak těm, kteří se s ní dostanou do kontaktu. Někteří dokonce takovou situaci neunesou.

O nevybíravém chování vévodkyně Meghan vůči zaměstnancům paláce – bez ohledu na to, kolik let už si službou pro monarchii odkroutili – se psalo už mnohokrát, šlo především o výběr chůvy pro malého Archieho. Svérázná Američanka si zkrátka nesedne úplně s každým, kdo ji přijde do cesty.

Trend odchodů údajně pokračuje dál, z královského dvora mizí další osoba neodmyslitelně spjatá s královskou rodinou. Opět za to mohou způsoby vévody a především vévodkyně ze Sussexu, která je podle zdrojů z paláce panovačná a neústupná. Navíc se odmítá přizpůsobit.

Jak uvádí server ahaonline.cz, paličatá Meghan se nechce podřídit osvědčeným konzervativním pravidlům, po zaměstnancích navíc vyžaduje totéž. Části z nich se to ovšem nelíbí, jelikož tradiční role respektují. I proto prý odchází např. Samantha Cohenová, která rodině sloužila neuvěřitelných sedmnáct let.

Pracovala jako sekretářka samotné královny Alžběty, která si její služby pochvalovala. Pak ji ale přeřadili k Meghan a bylo zle. Dostala totiž nadlidský úkol začlenit americkou manželku prince Harryho do královské rodiny. Nakonec ohlásila, že s narozením Archieho z paláce odejde, což také provedla.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)