Meghan a Harry jsou dokonalí? Studená sprcha od profi celebrity!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 10:05

Princ Harry a vévodkyně Meghan často čelí kritice, spousta lidí je ovšem také bezmezně obdivuje. Teď ale museli skousnout studenou sprchu od profesionální celebrity z USA. Kdo jim to pořádně vytmavil?

Princ Harry a vévodkyně Meghan si bezpochyby uvědomují, že je sledují miliony lidí po celém světě a spousta z nich si myslí, že jsou dokonalost sama. Nyní ale dostali studenou sprchu od Kim Kardashianové, kterou lze směle označit za profesionální celebritu.

Manželka oblíbeného rappera Kanyeho Westa se o páru ze Sussexu rozpovídala během vystoupení na Světovém kongresu o informačních technologiích WCIT. „Myslím, že každý dělá vlastní volby a rozhodnutí. Nikdo není dokonalý. Já nejsem, a oni taky ne,“ spražila vévodu a vévodkyni ve svém projevu podle serveru blesk.cz.

Vzápětí ale vyjádřila svůj obdiv k princi, jeho ženě a tomu, co se rodiče malého Archieho snaží pro ostatní lidi dělat. „Miluji a vážím si ale skutečnosti, že věnují tolik pozornosti důležitým věcem. Stále mění svět,“ prohlásila Kardashianová.

Je pochopitelné, že si to u páru nechtěla nijak pokazit, zvlášť když se proslýchá, že se snaží vetřít do jeho přízně. „Kim je přesvědčena, že jednoho dne bude z Meghan její nejlepší přítelkyně. Je to dlouhodobý projekt a ona se snaží využít jakékoliv příležitost,“ prozradil zasvěcený člověk.

V Buckinghamském paláci kvůli tomu nejspíš nadšení nezavládne. Profesionální celebrita v blízkosti královské rodiny totiž nevěstí nic dobrého.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Kim Kardashian královská rodina (gbr)