Paris Hilton (36) se zasnoubila. Víte s kým?

Chris Zylka a Paris Hilton 20

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

3. ledna 2018 18:41

Již šestatřicetiletá dědička hotelového impéria Paris Hilton se na horách zasnoubila se svým mladým přítelem jménem Chris Zylka. Žádost proběhla jak jinak než stylově v Aspenu, kde si zamilovaný pár užíval víkendovou lyžovačku, potvrdil server People.com.

Právě People.com se novopečená snoubenka svěřila s návalem emocí: ,,Jsem tak nadšená, že jsem zasnoubená s láskou mého života, mým nejlepším přítelem!‘‘

Blonďatá kráska, která nikdy nemusela pracovat a snažila se prosadit i jako zpěvačka se dále svěřila: ,,Nikdy jsem se necítila šťastnější, milovanější a tak bezpečně. Pro mě je Chris dokonalý v každém směru a právě on mi ukázal, že pohádky existují i v opravdovém životě.‘‘

Na svém instagramovém profilu sdílela Paris i samotnou dojemnou a dokonalou žádost o její ruku. Chris samozřejmě galantně poklekl, když nabízel lásce svého života velmi drahý diamantový prsten. Dědička sítě luxusních hotelů samozřejmě přijala a Chris se stal tak vůbec prvním mužem, který Paris nabídl manželství.

Časopisu People se také svěřila s pocity, které přišly hned s jejich prvním rande: ,,Už od první schůzky jsem věděla, že je Chris výjimečný. Nikdy v životě jsem necítila od muže tolik lásky a loajálnosti. Od první chvíle s ním jsem věděla, že už nikdy nechci být bez něj,‘‘ řekla o svém snoubenci zamilovaná blondýnka. Ten se s milostnými vyznáními okamžitě přidal: ,,Paris je ta nejkrásnější a nejúžasnější žena na světě! Jsem ten nejšťastnější chlap po sluncem. Nemůžu se dočkat, až s ní strávím celý svůj život.‘‘ Nedávno si Chris také nechal jméno své drahé polovičky vytetovat. No, zdá se, že se chystá další velkolepá svatba!

Témata: Paris Hilton Chris Zylka