Jiřina Bohdalová: Po smrti Gotta (†80) PROHLÁSILA TOTO!

Jiřina Bohdalová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 11:21 | Aktualizováno: 18. října 2019 10:05

Jiřina Bohdalová měla tu čest pronést na zádušní mši za kamaráda Karla Gotta dojemnou smuteční řeč, která zasáhla spoustu lidí. Jak ale herečka prozradila, ona sama už ví, co by si přála na svém pohřbu.

Na sobotní zádušní mši za Karla Gotta (†80) ve svatovítské katedrále promluvila Jiřina Bohdalová, ostatně tak si to legendární zpěvák přál. Jeho nejstarší dcera Dominika dokonce vyslovila názor, že si táta k oběma rozloučením napsal scénář. Podle serveru blesk.cz to nyní dělá i sama Bohdalová.

Kupříkladu už vymyslela, jakou skladbu by si nechala zahrát. Nepřekvapí, že pochází z Gottova repertoáru. „Písnička, kterou mám od Karla nejradši, je Když jsem já byl kluk, to mě pokaždý dostane. Mrzí mě, že to je v mužským rodu, protože bych si ji nechala zahrát na pohřbu,“ pronesla prý na televizi Nova.

Na odchod z tohoto světa se ale jinak zatím nechystá, což prozradila vzápětí. „Já jsem vděčná, že tady jsem, že jsem tady v takový síle, v jaký jsem, ale každý z nás je smrtelnej, to se koupit nedá. Kdyby se dala koupit léta, tak jsme všichni chudí,“ svěřila se.

Ve smuteční řeči každopádně poslala Gottovi do nebe jeden jasný vzkaz. „Tak tedy Karle, počítej tam se mnou a drž mi místo. Mám pro tebe jeden opravdu báječnej židovskej fór,“ prohlásila v závěru projevu, který končil slovy: „Budiž ti země lehká. Miluju tě a nejsem v tom sama. Tvoje Bohdalka.“

Témata: Jiřina Bohdalová