Harry se rozhodl: Takhle chce s Meghan vychovat Archieho!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a syn Archie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 14:50

Princ Harry a vévodkyně Meghan řeší kvůli malému Archiemu jedno velké dilema. Moc by si totiž přáli, aby měl bezstarostné stáří, jaké jeho otec doopravdy nezažil. Teď možná konečně přišli na to, jak toho docílit.

Když se počátkem letošního května narodil princi Harrymu a vévodkyni Meghan syn Archie Harrison Mountbatten-Windsor, řešilo se, v jakém duchu si jej pár bude přát vychovávat. Oproti nejstaršímu potomkovi následníka trůnu Williama a jeho ženy Kate totiž neměl jasně danou budoucnost. I po pěti měsících je to ve Velké Británii nadále téma.

Expertka na královskou rodinu Angela Mollardová zkoumala minulost ryšavého prince a dospěla k následujícímu názoru. „Pročítala jsem si spisovatelku Angelu Levinovou, která s ním strávila spoustu času, myslím, že zhruba rok na cestách a během rozhovorů. Ona ví, že si opravdu přeje soukromí pro své dítě,“ cituje ji web listu The Sun.

„Je mu naprosto jasné, že v hierarchie je daleko za Williamem, což by mu mělo umožnit život, jaký si užívají Zara (sestřenice – pozn. red.) a Peter Phillips (bratranec). Celé roky je sledoval a pomyslel si, jak chytré bylo, že jim princezna Anna nedala tituly,“ konstatuje odbornice a připomíná, že Harry a Meghan rozhodli, že Archie zatím titul mít nebude.

„Bylo jim umožněno vyrůstat celkem normálně, Zaře i Peterovi, teď i jejich dětem, Mie a její malé sestře Leně i Peterovým dětem. Myslím, že přesně tohle chce pro Archieho,“ uzavřela toto téma Mollardová.

Témata: Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor Meghan Markle královská rodina (gbr)