Meghan má všechny v hrsti? Experti vyděsili královskou rodinu!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. října 2019 12:35 | Aktualizováno: 14. října 2019 15:35

Vévodkyně Meghan Markelová není jen manželkou prince Harryho a maminkou, ale jednou z nejsilnějších členek královské rodiny. Podle odborníků její moc s narozením Arhieho ještě vzrostla a momentálně je v silnější pozici, než kdy dříve!

Ačkoli Meghan a Harry ještě ani neoslavili první výročí svatby, královská historička Anna Whitelocková už nyní tvrdí, že vévodkyně ze Sussexu má v královské rodině ohromně velký vliv.

Její postavení v navíc umocnil i nedávný příchod syna Archieho, a není pochyb o tom, že stejně jako Meghan svého muže prince Harryho miluje, tak ho dokáže i ovládat. A s tím musí zbytek rodině chtě nechtě počítat.

Whitelock v rozhovoru pro Yahoo dodala, že Meghan je zkrátka v nejlepší pozici, v jaké kdy v královské rodině byla. Má v ruce všechny trumfy a má neuvěřitelný vliv, právě skrze Harryho.

Meghan je navíc nesmírně populární i v očích veřejnosti. Média o ní píší denně, lidé ji milují, to jí dává moc, o které si může každý další člen královské rodiny nechat jen zdát.

K tomu je potřeba přičíst i její povahu. Od vstupu do královské rodiny byla Meghan neuvěřitelně aktivní a převzala mnohé otěže. Role, které jí náleží, vykonává jak na vlastní pěst, tak skrze prince Harryho.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)