Kate, co to říkáš? Nečekaná slova o budoucnosti syna!

Vévodkyně Kate a princ Louis 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. října 2019 13:39

Myslíte si, že nezletilí členové britské královské rodiny mají budoucnost jasně nalajnovanou? Možná se mýlíte. Vévodkyně Kate promluvila o svém nejmladším synovi Louisovi a její slova všechny zaskočila.

Vévodkyně Kate už přivedla na svět následníkovi trůnu Williamovi tři děti, často se ovšem ve Velké Británii spekuluje o jejím čtvrtém těhotenství. Jedna z tamních sázkových kanceláří dokonce přestala přijímat sázky.

Zatím posledního potomka, prince Louise, přivedla na svět loni. Teď se o něm rozpovídala při příležitosti představení zahradního projektu, který pomohla vytvořit s pomocí Královské zahradnické společnosti. Podle serveru ahaonline.cz jsou vévodkyně a princ přesvědčeni, že jejich syn bude vášnivým zahradníkem. Co tedy vlastně řekla?

Zkušenosti, které získáváme v prvních letech života, podle Kate nejvíce ovlivňují, kým se staneme v dospělosti. „Ovlivňují i to, jak se později chováme ve škole, v zaměstnání, společnosti, a rozhodně to, jak potom vychováváme svoje vlastní děti,“ cituje ji zmíněný server.

„Jako rodič jsem si uvědomila, jak je důležité podporovat vývoj dětí ve všech oblastech, a to nejen fyzicky, už od narození. Budujeme tak pevné základy pro budoucí úspěch a štěstí v jejich životech,“ dodala vévodkyně.

Témata: Kate Middleton princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) královská rodina (gbr)