Jasmina otevřeně o Sanelovi: Chtěla mu dát pusu, ale…

Jasmina Alagič 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 16:57

Mezi matkami ze Slovenska i Česka zavládlo zděšení. Jasmina Alagič pronesla v talk show slova, která nejspíš bude muset synovi Sanelovi jednoho dne vysvětlovat. I Rytmus je nejspíš slyšel jen nerad.

Už třetí měsíc mají rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina Alagič doma syna Sanela. Narodil se jim totiž koncem července, od té doby oba pozorují, jak se jim každým dnem mění přímo před očima. Na rozdíl od fanoušků, kteří láteří nad tím, že hudebník na fotografiích překrývá chlapcovu tvář reklamou.

Balkánská kráska ale přiznala, že jí vývoj synka dokáže pořádně překvapit. Upřímně se o tom rozpovídala v Show Jana Krause. „Když mi ho moje porodní asistentka podala, řekla jsem si proboha… a když jsem mu měla dát pusu… uff,“ cituje její popis prvních chvil Sanelova života server extra.cz.

„Nebylo mi to celé ještě blízké, opravdu vypadal zvláštně. Na jeho tvář jsem si musela zvykat, vypadal jako opička, byl strašně chlupatý,“ zaskočila všechny přítomné Jasmina. Hlavně ostatní matky musely být opravdu překvapené.

Na závěr si ale pohledná Slovenka získala lidi zpátky na svou stranu, když potvrdila, že teď už je všechno tak, jak má být. „Dneska už je Sanel plnější a nadšení z mateřství už prožívám spolu s Paťom,“ řekla podle zmíněného serveru.

Témata: Jasmina Alagič