OBROVSKÉ UTRPENÍ Meghan? Budeš litovat, zní z paláce!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. října 2019 14:58 | Aktualizováno: 11. října 2019 10:58

Britská vévodkyně Meghan by si měla dát život do pořádku, jinak toho bude jednou litovat. Tvrdí to Robert Jobson, kronikář, který prozradil, co za zdmi královského hradu probíhá.

Otec vévodkyně ze Sussexu Meghan několikrát vyzval svou dceru, aby mu zavolala. Napoledy Thomas Markle řekl televizi ITV, že spolu nehovořili od Meghaniny svatby. Té se nezúčastnil, protože se na poslední chvíli omluvil kvůli srdečním problémům.

Kronikář si nemůže dovolit kritizovat některého ze členů královské rodiny, tvrdí ale, že Meghan by se svému otci ozvat měla, jinak toho bude litovat. Podle něj s ním totiž hraje nebezpečnou hru.

"Pokud má někdo oba rodiče, neumí si představit jaké to, až bude žít bez nich," řekl serveru The Sun s tím, že její otec není v nejlepší zdravotní kondici a Meghan by si měla s napravováním rodinných vztahů pospíšit.

"Až jednou odejde, žádné slzy ho nevrátí zpět. Pokud se mu něco stane, bude litovat, že nebyli v kontaktu," dodal směrem k Meghan.

Jak se ale zdá, hrozí, že se Meghan se svým otcem Thomasem Marklem, kterého před lety úplně odstřihla, setká. Ale u soudu. Manželka prince Harryho totiž zažalovala Mail on Sunday kvůli zveřejnění soukromého dopisu, který adresovala právě svému otci.

Podle jejích právních zástupců bylo zveřejnění korespondence nezákonné. Harry k žalobě uvedl, že se jeho žena stala další z obětí britského bulvárního tisku, který se pouští do kampaní proti jednotlivcům, aniž by uvažoval o tom, jaké to bude mít následky.

Thomas Markle by totiž mohl dorazit ve věci vypovídat k soudu. Zdroje z okolí otce vévodkyně tvrdí, že je připraven odcestovat do Velké Británie, aby se sám obhájil.

Témata: Meghan Markle