Princezna Diana mezi dvěma soky: Stallone a Gere si vjeli do vlasů!

Princezna Diana (foto: Gegodeju) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 15:36

Princezna Diana přitahovala pozornost mužů odjakživa, zvlášť když bylo známo, že její manželství s princem Charlesem je plné neshod. Zájem o ní svého času projevili dokonce dva hvězdní hollywoodští herci.

Princezna Diana přinesla svého času do britské královské rodiny svěží vítr, který spočíval i v tom, že udržovala kontakty s celebritami. Šlo např. o zpěváka Eltona Johna, který nyní připravil pikantní biografii Me: Elton John, kde mimo jiné popisuje bizarní historku o princezně a dvou hollywoodských hvězdách.

„Richard Gere a princezna Diana se k sobě ten večer velice měli. Nemohl jsem si nepovšimnout zvláštní atmosféry u večeře. Jejich sílící přátelství se však očividně velice nelíbilo jednomu člověku. Byl jím Sylvester Stallone,“ cituje z knihy server revue.idnes.cz.

Legendární „Sly“ prý tehdy přišel na slavnostní večeři s jediným úmyslem – okouzlit Dianu. „Ta se však tu noc věnovala někomu jinému. Poté, co jsem viděl, že princezna s Gerem odešla na chvíli z místnosti, vyslal jsem svého partnera Davida Furnishe, aby se po nich šel podívat. Vzápětí se vrátil a řekl mi ‚Eltone, máme problém‘,“ líčí Elton.

Na chodbě prý stáli Gere a Stallone. Oba na sebe gestikulovali a živě diskutovali. „Vypadalo to, že dojde i na pěstní souboj. Málem se o ni ten večer poprali. Po chvíli se však oba uklidnili a vrátili se ke stolu,“ píše John. „Nikdy bych sem nechodil, kdybych věděl, že tady bude ten zas..ný princ Krasoň. Kdybych ji chtěl, dostal bych ji,“ řekl údajně při odchodu Stallone.

Témata: Lady Diana Elton John Richard Gere Sylvester Stallone