Dara Rolins a domácí násilí? Děsivá slova o jejím okolí!

Dara Rolins 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 10:03

Dara Rolins otevřeně promluvila o zkušenostech s domácím násilím. Matka nezletilé dcery Laury ho sice nepoznala na vlastní kůži, ale její kamarádky jí podaly děsivé svědectví. Zpěvačka se proto rozhodla pomáhat.

Dara Rolins se v uplynulém týdnu musela vypořádat se ztrátou dvou blízkých lidí, kterým poslala do nebe dojemný vzkaz. Starosti jí ovšem její okolí dělá i jinak. Populární Slovenka přiznala, že má ve svém okolí lidi, kteří mají své zkušenosti s domácím násilím.

„Nejsem povrchní člověk a nechci jen tak klouzat po povrchu a v podstatě mě to rozčiluje u lidí, kteří tak žijí. Zabývám se radostmi i starostmi, nejen své rodiny, ale i ostatních lidí,“ prozradila na sebe v rozhovoru pro server prozeny.blesk.cz.

Oblíbené zpěvačce se poštěstilo nahrát na album písničku, kterou se později podařilo propojit s problematikou domácího násilí, ačkoliv to nebyl původní záměr. Dara tuto iniciativu na základě vlastních zkušeností uvítala.

„Ta problematika je mi blízká, protože jsem to řešila i s mými kamarádkami, kterým se takové věci bohužel dějí. Rok potom, co jsem napsala písničku, se mi ozvala ministryně spravedlnosti Slovenské republiky, že budou dělat kampaň, která se téhle problematiky týče, a chtěli by použít mou píseň jako nosný song,“ svěřila se Rolins.

Témata: Dara Rolins