Ubohý princ Harry: Meghan mu denně servíruje…

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 14:50

Jaký si to uděláš, takový to máš. Princ Harry si sňatkem s Američankou Meghan pěkně zavařil. Namísto vyhlášených specialit královské kuchyně musí jíst, co mu nakáže vévodkyně. Vystřídají jednoho dne talíře na stole rozvodové papíry?

Svěží vítr do jinak staromódní britské královské rodiny přinesla vévodkyně Meghan v mnoha ohledech. Revoluci přinesla i do královské kuchyně, která musí reflektovat její vášeň pro zdravé jídlo, které propadla již dávno před tím, než se do rodiny přiženila.

Než si vzala prince Harryho, sdílela dokonce vlastní originální recepty na sociální síti. To už sice dávno nedělá, na vině je ovšem zákaz od královské rodiny, na své filozofii Američanka rozhodně nic nezměnila. Na vlastní kůži to pociťuje i její manžel, který musí rovněž jíst jedině zdravě.

Jak tedy vypadá běžný den páru, co se stravování týká? Dle serveru casprezeny.sk si kupříkladu k snídani dopřávají smoothie z acai, mandlového mléka, banánu, bobulí a medu. Alternativou je „zelený džus“ z celeru, jablek, špenátu, citronu a zázvoru.

I Harry a Meghan však prý čas od času zhřeší. Na vině bude nejspíš princ, nejraději totiž vyrážejí na smažené „fish and chips“, což je klasická britská specialita. Vévodkyně ale raději dává přednost zdravějším pokrmům, jako jsou kousky melounu posypané skořicí a sýrem feta či hummus s mrkvovými tyčinkami.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)