Přátelé dali fanouškům naději: Po letech společná fotka!

Courteney Coxová a Jennifer Anistonová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 10:04

Televizní diváci by si moc přáli, aby se seriáloví Přátelé vrátili před kameru a natočili nové díly. Herci teď dali fanouškům jistou naději, když si po letech pořídili společnou fotografii.

Je to jen pár týdnů, co legendární americký seriál Přátelé oslavil čtvrtstoletí od prvního uvedení na televizní obrazovky. Vysílala jej americká televize NBC, dočkal se deseti řad a 236 epizod a z herců udělal světové hvězdy první kategorie. Především se z nich však stali přátelé, kteří se scházejí i po 25 letech.

Svědčí o tom fotografie, kterou o uplynulém víkendu vyvěsila na Instagramu představitelka Moniky, herečka Courteney Coxová. Kromě ní jsou na snímku Jennifer Anistonová alias Rachel a Matt LeBlanc neboli Joey. Coxová označila společné setkání za „výjimečnou noc“.

Anistonová by se dokonce nebránila comebacku Přátel. „Když jsem na pokračování řekla ‚ne‘, nikam to nevedlo, stejně jako ‚možná‘. Tak jsem teď chtěla zkusit říct ‚ano‘, uvidíme, co se stane. Je mi to líto. Já vážně nevím, jestli se to někdy uskuteční,“ řekla nedávno Entertainment Tonight.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

A rare night and I love it.

Příspěvek sdílený Courteney Cox (@courteneycoxofficial), Říj 6, 2019 v 12:05 PDT

Jenže právě takový LeBlanc patří zase k těm, kteří vyjadřují svůj odpor. „Nechci to, je to jednoduché,“ nechal se slyšet s tím, že sice chápe fanoušky, kteří by se chtěli dozvědět, co se s postavami stalo, on sám se ale už jednou spálili, když pokračoval neúspěšným spin-off seriálem Joey. Příznivcům tedy budou muset stačit fotky, na kterých se herci objevují společně.

Témata: Přátelé Courteney Cox Jennifer Aniston Matt LeBlanc