Harry, William a jejich ženy opět na jedné lodi? Britové jsou na pozoru!

Britští princové William a Harry s manželkami 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 15:40

Neshody mezi rodinami princů Williama a Harryho se ve Velké Británii řeší prakticky denně. Média využijí každou záminku k tomu, aby mohli napsat, že se pánové či dámy vzájemně nesnesou. Teď to ale vypadá, že všichni opět našli společnou řeč.

Loni byla Velká Británie u vytržení. Princ William, jeho žena Kate a bratr Harry spojili v charitativní činnosti síly s partnerkou ryšavého prince Meghan a lidé je ihned překřtili na Fab Four neboli „Fantastickou čtyřku“. Její trvání ovšem nebylo dlouhé. Poslední hřebík do rakve zatloukl budoucí královský pár koncem srpna.

William a Kate se tehdy rozhodli, že z názvu jejich organizace vymažou tituly vévody a vévodkyně ze Sussexu. Za změnu názvu zaplatily úřadům 10 liber, a to pouhých 14 měsíců poté, co do něj zakomponovali jméno Meghan, kterou si Harry vzal krátce předtím ze ženu. Nyní to však vypadá, že celá čtveřice opět našla společnou řeč.

Všichni zmínění členové britské královské rodiny totiž spojili síly při natáčení televizní reklamy pro neziskovou organizaci, která se snaží upozornit na špatné duševní zdraví Britů. Ve spotu promluví o tématech, jako jsou špatné spaní, stres či náladovost.

Tři minuty trvající klip poběží souběžně na čtyřech celoplošných britských stanicích ITV, Channel 4, Five a Sky. Kontroverzní rozhodnutí učinila veřejnoprávní BBC, která jako jediný z velkých hráčů na trhu spot odvysílat odmítla.

Témata: Princ Harry Princ William Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)