SKANDÁL! Princ Andrew zneužíval nezletilé? Blízká osoba promluvila!

Princ Andrew, vévoda z Yorku, autor: Roosewelt Pinheiro/ABr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 21:58

Kontakty s finančníkem Jeffreym Epsteinem už přišly prince Andrewa pěkně draho. Syn královny je obviňován ze zneužívání nezletilých dívek, což královské rodině nedělá dobrou reklamu.

Jeffrey Epstein podle prokurátorů v letech 2002 až 2005 ve svých rezidencích v New Yorku a na Floridě platil za sexuální služby desítkám nezletilých dívek, z nichž některým bylo údajně jen 14 let. Finančník, který si vzal život, veškerá obvinění odmítal. Na zneužívání se však měl údajně podílet i sám britský princ Andrew, syn královny Alžběty II.

Potomek panovnice v srpnu v reakci na informace o svých stycích s Epsteinem uvedl, že je zprávami o miliardářových zločinech "zděšen", ale že během "omezeného času", který spolu strávili, si nikdy nevšiml chování, kvůli kterému měl Epstein problémy se zákonem. Královská rodina ale zůstává ve střehu.

Buckinghamský palác veškerá obvinění odmítl jako „falešná a bezdůvodná“, samotný princ už raději mlčí. Rozmluvili se ovšem lidé z jeho nejbližšího okolí. Zdroje blízké královskému paláci tento víkend promluvily pro britský nedělník Sunday Times.

„Na vévodu neustále dorážejí kvůli jediné chybě, která se odehrála v roce 2010. Pořád dokola to omlouvá jako chybu v úsudku. To, co udělal, ale nebylo trestné. Byla to chyba. Chtěl se vidět s kamarádem, aby mu řekl, že už se dále nemohou přátelit,“ vysvětlila osoba z okolí prince Andrewa. Toho ale nejspíš ještě čekají krušné chvíle.

Témata: princ Andrew (syn královny Alžběty) Jeffrey Epstein královská rodina (gbr) sexuální zneužívání