Harry, Meghan a POSLEDNÍ NADĚJE: Dopadlo to podle očekávání!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a syn Archie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 20:02

Princ Harry a vévodkyně Meghan proti sobě v posledních měsících poštvali řadu poddaných, veškeré naděje během cesty do Afriky proto vkládali do jediné osoby. Dopadlo to naprosto podle očekávání.

Fanoušci doufali, že během cesty prince Harryho a jeho ženy Meghan do Afriky uvidí alespoň jeden nový snímek Archieho. Experti říkali, že z pohledu PR a marketingu jim nezbývá nic jiného než ukázat Archieho. „Je to pro ně poslední možnost, jak přesvědčit lidi, aby si je znovu zamilovali,“ psalo se v britských médiích.

Vévoda a vévodkyně si to uvědomovali a doufali, že bude možné chlapce v některé chvíli do programu, v němž jméno chlapce v době jeho zveřejnění úplně chybělo, zapojit. Podle zdrojů z okolí královské rodiny bylo však kvůli jeho nízkému věku složité odhadovat, kdy se tak případně stane, pokud se to vůbec stane.

K radosti Britů se tak nakonec stalo. Harry a Meghan ukázali malého Archieho už během třetího dne návštěvy. Důkazem je video, které pár zveřejnil na svém instagramovém účtu.

Ryšavý vnuk královny Alžběty s manželkou tak mají Brity znovu v hrsti. V předcházejících měsících si přitom dobrou pověst pořádně pošramotili létáním soukromými tryskáči a komentáři o klimatických změnách.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)