Už toho je moc! Jasmina a Rytmus učinili zásadní krok!

Jasmina Alagič a Rytmus (Patrik Vrbovský) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 17:57 | Aktualizováno: 9. října 2019 14:12

Rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina se rozhodli učinit zásadní krok. Balkánská kráska to oznámila na sociální síti poté, co dostala obrovské množství zpráv, ve kterých jí lidé prosí o pomoc. Proč se obracejí právě na ní?

Koncem července se manželka rappera Rytmuse Jasmina Alagič stala maminkou malého Sanela, přesto jí nadále zajímají i osudy cizích dětí. Jak nyní přiznala, poslední dobou dostává hodně mailů a lidé jí prosí o pomoc nemocným dětem.

„Už je toho opravdu hodně, a tak jsem se rozhodla, že budu každý ten příběh sdílet a poskytovat informace o těch, kteří to potřebují, aspoň touto formou. Chci využít sílu instagramu v tento prospěch,“ oznámila na jí zmíněné sociální síti.

Teď bude podle svých slov sdílet příběhy rodin, které pomoc potřebují. A v rámci možností také sama pomůže. „Ale je toho moc, mám pocit, že je tu nějaká díra na trhu s takovými věcmi. Všichni sdílí hlavně různé útulky a pomoc zvířatům a tak. A i když zvířata také miluju, mám pocit, že v první řadě by mělo být postaráno o lidi,“ vzkázala na Instagramu.

„Už v této chvíli podnikám kroky k tomu, abych pomoc tímto směrem spolu s mým manželem uměla dělat aktivněji a o hodně ve větším. Nechci předbíhat, stojí za tím ještě hodně, hodně práce. Ale už jsem se do ní pustila a jsem odhodlaná dělat víc a co bude v našich silách,“ dodala Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)