Princ George zažil velké poprvé: Táta William se pochlapil!

Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 16:34 | Aktualizováno: 6. října 2019 19:21

Princ George má za sebou velkou premiéru, táta William mu na sobotu připravil velké překvapení. Budoucí britský král strávil se svým synem pěkné rodinné odpoledne. Kam společně vyrazili?

Pěkné rodinné odpoledne to bylo především pro prince Williama a George. Následník trůnu vzal včera svého syna poprvé na fotbal, doprovod jim dělaly i vévodkyně Kate s dcerou Charlotte. Logicky se ale bavili hlavně pánové.

Ačkoliv má rodina sídlo v Londýně, princ William je zarytým fanouškem Aston Villy, která sídlí v Birminghamu. Právě její utkání v Norwichi navštívili a bezpochyby si svou volbu pochvalovali. Aston Villa totiž zvítězila 5:1.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kensington Palace (@kensingtonroyal), Říj 5, 2019 v 1:27 PDT

Šestiletý George brzy pochopil, pro který z týmů bije jeho srdce. Oblečen v klubovém svetru zvedal ruce nad hlavu při každém gólu, vypadalo to, že se mu fotbal velice zalíbil. Veřejnost navíc potěšilo, jak se rodina na tribuně chovala. Princ William a spol. totiž ochotně diskutovali s fanoušky, kteří seděli vedle nich.

Podporu ze strany členů královské rodiny ocenila i Aston Villa, které se moc nedaří. Nováček mezi elitou zvítězil teprve podruhé za úvodních osm kol. „Vy víte, jaký zápas si vybrat, Vaše královská výsosti,“ vzkázal klub na Twitteru.

Témata: Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) Princ William Kate Middleton princezna Charlotte Elisabeth Diana královská rodina (gbr)