Stallone a Lundgren? Nenáviděli se, teď spolu připravují seriál!

Sylvester Stallone

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 13:06 | Aktualizováno: 6. října 2019 13:14

Sylvester Stallone a Dolph Lundgren se znají od dob natáčení čtvtého dílu Rockyho, v těchto dnech ale opět spojili síly a teď slaví velký úspěch. Legendární akční herci se vrátí na obrazovky v novém seriálu.

Nejnovějšího Ramba vypustil do kin, a tak se Sylvester Stallone může opět soustředit na ostatní projekty. Jak už vás stars24.cz informoval, legendární „Sly“ připravuje nový projekt s Dolphem Lundgrenem, který po jeho boku zazářil ve čtvrtém díle Rockyho jako ruský bojovník Ivan Drago.

Stallone a Lundgren mohou v těchto chvílích slavit. Připravovaný seriál se jim konečně podařilo udat, americká televizní stanice CBS si objednala první epizodu, kterou bude režírovat a produkovat sám Sylvester.

Naopak Lundgren ztvární hlavní postavu, operativce OSN Anderse Sota. Podle námětu seriálu bude jeho úkolem hledat klíč k řešení nesložitějších a nejcitlivějších problémů současného světa. Obě legendy zkrátka našli společnou řeč, ačkoliv si zpočátku nesedli.

„Nesnášel jsem ho,“ přiznal Stallone nedávno v americké talk show. „Do Rockyho IV jsem chtěl velkého, silného, zlého chlapa. Nemohl jsem ho najít. Najednou se objevil, takhle široká ramena, všechno bylo perfektní. Byl jako opravdový Terminátor. Nesnášel jsem ho, vypadal až moc perfektně,“ dodal oblíbený akční herec.

Témata: Sylvester Stallone Dolph Lundgren