Jak je na tom Michael Schumacher? Za dva měsíce bude jasno!

Michael Schumacher 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 17:33 | Aktualizováno: 6. října 2019 15:55

Zdravotní stav Michaela Schumachera je nadále předmětem spekulací, jen pár lidí tuší, jak na tom legendární pilot Formule 1 vlastně je. Už za dva měsíce však může být úplně jasno. Co se má po letech změnit?

Sedminásobný mistr světa Michael Schumacher je už pět a půl roku držen stranou od zvídavých očí médií i veřejnosti. Od incidentu na lyžích s ním hovořilo jen velmi málo lidí a téměř nikdo neví, jak na tom slavný pilot Formule 1 dnes skutečně je.

Dosud se mělo za to, že Michael Schumacher sice nechodí a nemluví, je ale schopen vnímat svět kolem sebe. Jeden ze Schumacherových příbuzných totiž médiím před časem řekl, že jezdec sám není schopen pohybu, přesto prý ale nějakým způsobem s okolím komunikuje.

Podle posledních informací měl být legendární jezdec hospitalizován v pařížské nemocnici, kde se měl podrobit experimentální léčbě infuzí kmenových buněk na klinice u profesora Philippea Menaschého. Zmíněný lékař ale konstatoval, že neumí dělat zázraky, což pro fanoušky nebyla moc dobrá zpráva.

Na den přesně za dva měsíce ale může být jasno. 5. prosince má totiž mít premiéru dokument, který připravují němečtí filmaři. V něm by neměly chybět záběry na Schumachera, který se zotavuje z vážných zranění. Bylo by to vůbec poprvé, co jej veřejnost od nešťastné nehody uvidí.

Témata: Michael Schumacher