Královna brzy EXPLODUJE! Harry zlobí jako prudérní Meghan

Princ William 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 15:15 | Aktualizováno: 5. října 2019 15:52

Královna Alžběta nelibě nese, že je princ Harry ve vleku milované manželky Meghan. Vnuk panovnice totiž musí udělat vše, co před ním provede jeho žena. Mnohdy jde přitom o věci, které ohrožují pověst královské rodiny.

Princ Harry je tak zamilovaný, že se po manželce Meghan musí vždy opičit. Svědčí o tom dění posledních dní, kdy krátce po sobě oba podali žalobu na britský bulvární tisk. Není to ale poprvé, co vnuk královny Alžběty provedl něco, co před ním udělala už vévodkyně.

Meghan už zhruba před rokem během první oficiální akce ve funkci při vystupování z auta zabouchla dveře sama po sobě, což bylo v rámci královské rodiny vnímáno jako velký přešlap. U obyčejných lidí si tak ovšem Američanka získala sympatie.

Princ Harry se po ní letos opičil. Rok po své ženě se totiž stejného přestupku proti královskému protokolu dopustil i on. Vévoda ze Sussexu za sebou zabouchl dveře během návštěvy her Invictus pro hendikepované britské vojáky a veterány. Právě proto šlo podle mnohých o vhodnou příležitost k takovému činu.

Jinak se ale v královské rodině porušování pravidel a protokolu moc nenosí. Platí to i pro takovou banalitu, jako je zavírání dveří od auta. Jde přitom o činnost, kterou každý den dělají miliony lidí po celé planetě.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)