Tajemství kuchyně vévodkyně Kate: Tohle dělá malá Charlotte!

princezna Charlotte Elisabeth Diana s matkou a vévodkyní, v pozadí otec, princ William. 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 11:01

Některé ženy to nemají rády, vévodkyně Kate ale nechala lidi nahlédnout do své kuchyně a prozradila tajemství o jednom ze svých dětí. Jaké jídlo si oblíbila princezna Charlotte v pouhých čtyřech letech?

Vévodkyně Kate má s princem Williamem dva syny, jako žena má ovšem logicky nejbližší vztah k dceři Charlotte, která je podle všeho pěkné číslo. Kdo ji zná blíže, tak si při vyslovení jejího jména vždy vybaví její divokou osobnost,“ uvedla před časem královská expertka Katie Nichollová.

Projevuje se to prý u jídelního stolu, když Kate, které plotna není vůbec cizí, připraví svůj oblíbený pokrm. Dle dostupných informací vévodkyně nejraději vaří kari. Jak vyšlo najevo, jeho příprava je pěkně náročná.

Podle magazínu People manželka následníka trůnu prozradila, že kari vaří natřikrát. Úplně nejostřejší dělá pro sebe, ostré pro Williama a jemné pro děti. Jenže Charlotte se projevuje jako rebelka, jelikož ráda uždibuje z maminčina talíře.

V paláci to však nejspíš nikoho nepřekvapuje. Čtyřletá členka královské rodiny má totiž prý kvůli svým vlastnostem zajímavou přezdívku – princezna bojovnice. Nepřekvapí tedy, že ji nedělá problém se poprat i s ostřejším jídlem.

Témata: Kate Middleton princezna Charlotte Elisabeth Diana královská rodina (gbr)