Michael Jackson, děti a Neverland… Bodyguard opět promluvil!

Michael Jackson 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 20:02

Michael Jackson nemá klid ani 10 let po smrti, stále se totiž řeší, zdali legendární zpěvák zneužíval děti. Na odpovědi na tuto otázku se neshodnou ani bývalí zaměstnanci zesnulého umělce.

Hysterie kolem osoby zesnulého zpěváka Michaela Jacksona, kterou odstartoval dokument HBO Leaving Neverland, v němž byl znovu obviněn ze zneužívání dětí, se uklidňuje jen opravdu pomalu. Jak už vás stars24.cz informoval, naposledy se krále popu zastal jeho bodyguard Matt Fiddes.

Jeho rozsáhlé vyjádření pro britské vydání deníku Metro vrhá na Jacksona opět jiné světlo. Kupříkladu nařčení z pedofilie považuje Fiddes za naprostý nesmysl. Podle jeho svědectví to na nechvalně proslulém ranči Neverland vypadalo úplně jinak.

„Bulvár píše, že v Neverlandu neustále pobíhalo mnoho malých chlapců. Tak to opravdu nebylo. Nikdo si nedokáže představit, kolik času musela hvězda jako Michael Jackson věnovat kariéře,“ konstatuje jeho osobní strážce.

Jasný názor má i na oba respondenty před dokumentární kamerou Wadea Robsona a Jamese Safechucka. „Na Michaelovi Jacksonovi se lidé vždy snažili vydělávat. Neskončilo to ani mnoho let po jeho smrti, kdy se už podobným nařčením nemůže bránit. Je to neskutečné,“ prohlásil.

Pravdou však je, že Fiddes začal pro legendárního zpěváka pracovat až v době po činech, ze kterých Jacksona oba zmínění muži nařkli. Jeho zaměstnancem byl totiž mezi lety 1999 až 2009.

Témata: Michael Jackson Ranč Neverland Leaving Neverland