Dara Rolins oplakává dvojnásobnou ztrátu: Vzkaz do nebe!

Dara Rolins ve vysílání ČRo 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 15:37 | Aktualizováno: 5. října 2019 14:49

Dara Rolins má za sebou opravdu velice náročné hodiny, během kterých se musela vyrovnat hned s dvojnásobnou ztrátou. Odešli dva lidé, ke kterým měla velice blízko. Nemohla tedy jinak a do nebe jim poslala dojemný vzkaz.

„Toto je ten moment, kdy se těžko hledají slova. Další slova po hromadě slov, co už i tak zazněla. Dvě smutné události za sebou. Odešli další dva lidé, kteří patřili do mého života.“ Těmito slovy začala Dara Rolins svůj dojemný vzkaz do nebe, v němž se loučila hned s dvojicí přátel, kteří nás v uplynulých hodinách opustili.

„Jeden v den svých narozenin. Můj dobrý kamarád, bývalá láska, velký bojovník Petr Vlasák, navždy v mém srdci,“ pokračovala populární Slovenka. „A druhý, božský Kája. Je mi smutno, i když vím, že pocit štěstí a radosti z toho, že jsem Karla potkala, poznala, ‚zažila‛, je mocnější a nezapomenutelný.“

Vzápětí vyslovila Dara jedno přání. „Přeji si, aby den, kdy Karel odešel, byl pro mě, pro všechny, co ho milovali, a hlavně pro jeho rodinu jen okamžikem, který budeme schopní každým dalším dnem vnímat s menší bolestí, a víc než v slzách na něho budeme vzpomínat s úsměvem,“ nechala se slyšet.

Gotta pak označila za jednoho z nejúžasnějších lidí, které na cestě životem potkala. „Karla jsem poznala, když jsem byla stejně stará jako Laura. Byl mým vzorem, trpělivým učitelem a upřímným nadšencem, pokud šlo o můj talent. Vždy mi extrémně lichotilo a vážila jsem si jeho obdivných slov na mou adresu,“ vysvětlila oblíbená zpěvačka.

„Dívala jsem se na něho jako na boha, můj druhý, ‚hudební‛ otec. Přesně tak jsem ho vnímala. Pro malé děvčátko ve velkém světě šoubyznysu byl jeho laskavý, otcovský přístup, pochvala, povzbuzení a nefalšovaná radost z každé mojí noty obrovským hnacím motorem. Jsem mu vděčná za hodně. Moje láska a obdiv k tomuto člověku jsou nezpochybnitelné jako on sám. Děkuji,“ vzkázala Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins Karel Gott Petr Vlasák