Meghan ví, jak vytočit Brity. Tohle se jí opět povedlo!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. října 2019 9:32

Britská vévodkyně Meghan působí, že je věčně nespokojená. Nejprve za miliony opravila sídlo ve Frogmore Cottage, poté se rozhodla jej předělat, a nakonec chce koupit dům úplně jinde. Daňoví poplatníci příliš nadšení nebudou.

Oprava venkovského sídla Frogmore Cottage stála královskou rodinu miliony dolarů, teď se ale vévodkyni Meghan nelíbí! A sídlo se proto bude přestavovat nanovo!

Meghan se do něj s Harrym nastěhovala v dubnu, podle serveru Daily Mail se jí ale už kompletně přestavené sídlo nelíbí. Zařídila si ho sice podle svých potřeb, včetně protihlukových stěn a tělocvičny, přesto v něm není spokojena.

Co přesně se má předělat není jasné, podle zdroje z blízkosti královského páru je ale pochopitelné, že chtějí, aby by jejich domov dokonalý. Upravena tak má být například zahrada v okolí sídla, aby více vyhovovala synovi Meghan a Harryho Archiemu.

To by bylo pochopitelné, pokud by se Meghan spokojeně usadila. Opak je ale pravdou, už delší dobu se spekuluje, že další kroky vévodkyně zamíří do Kalifornie. Právě zde totiž chtějí s princem Harrym koupit dům. A není náhodou, že má stát zrovna v Los Angeles.

Manželé, tedy především Meghan, totiž chtějí bydlet v blízkosti její matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

Daily Express tvrdí, že hledání nového místa k bydlení začalo, a Harry s Meghan zúžili hledání na Malibu, v sousedství předních filmových hvězd. 

Témata: Meghan Markle