Meghan ROZPOUTALA VÁLKU! Velké lži...

Meghan Markle 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. října 2019 18:21 | Aktualizováno: 3. října 2019 16:58

Jako blesk z čistého nebe přišla během noci informace, podle které manželka britského prince Harryho Meghan podala žalobu na bulvární list Mail on Sunday za to, že zveřejnil její soukromý dopis. Znamená to, že vévodkyně rozpoutala válku proti novinářům? Pokud ano, má hned několik žhavých adeptů.

Kolem vévodkyně Meghan se už roky objevuje řada nepravd a smyšlených příběhů, na které vás server stars24.cz upozorňuje. Mezi ty největší patří například údajný rozvod s princem Harrym. 

Meghan Markle totiž údajně dala princi Harrymu ultimátum. Má si vybrat, jestli chce jí, nebo vídat zbylé členy své rodiny. Tvrdí to magazín Life & Style s tím, že Meghan chce, aby Harry nadobro opustil královskou rodinu a přestěhoval se s Meghan do Afriky.

Meghan údajně tvrdí, že se už nedokáže vyrovnat se stresem, který s sebou přináší pozice vévodkyně. "V tuto chvíli je to ona nebo jeho rodina a Harry si vybral svou ženu," píše magazín s tím, že se princ Harry dlouho nerozmýšlel, protože v Africe se vždy cítil dobře.

Celý Meghanin plán zní jako přitažený za vlasy, a pravděpodobně tomu tak skutečně je. Podle serveru Gossip Cop, který vyvrací mýty o celebritách, se totiž něco podobného objevilo už zhruba před dvěma lety. Tehdy sesterská redakce časopisu otiskla v magazínu Star podobný článek, s tím rozdílem, že se Meghan s Harrym měli přestěhovat do Ameriky.

I o nevybíravém chování vévodkyně Meghan vůči zaměstnancům paláce se psalo už mnohokrát, šlo především o výběr chůvy pro malého Archieho. Deník National Enquirer nyní toto téma zrecykloval a dokonce se odvolává na tvrzení jedné z žen, která pro královskou rodinu pracovala.

"Meghan je monstrum! Všechno musí mít pod kontrolou," řekla údajně listu někdejší královská chůva. "Měli třetí chůvu dříve, než byl malý Archie sedm týdnů starý. Meghan se bojí, že přilne k někomu jinému než k ní, a tak nemůže vystát, když ho drží v náručí někdo jiný," konstatuje.

Bývalá zaměstnankyně paláce navíc disponuje senzačními informacemi, které prosákly ven. Údajně se doslechla, že komorník našel jednu z chův v slzách před branami Frogmore Cottage, sídla prince Harryho a jeho manželky.

Server Gossip Cop si ovšem na příběh a jeho pravdivost posvítil. Meghan a Harry opravdu jednu chůvu po krátkém čase v jejich službách propustili. Současná zaměstnankyně na této pozici ale s párem dobře vychází, princ a vévodkyně o ní mluví jako o požehnání. Zdá se tedy, že Američanka až takový ras, jak někteří tvrdí, není.

Pokud Meghanin krok znamená válku proti médiím, bude mít rozhodně z čeho vybírat. 

Témata: Meghan Markle Noviny / tisk