Aniston, Jolie… Brad Pitt má prý nový objev!

Brad Pitt 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. října 2019 20:18 | Aktualizováno: 2. října 2019 17:36

Letos sice oslaví Brad Pitt už 56. narozeniny, na nezájem atraktivních žen si přesto stěžovat nemůže. Podle některých zahraničních médií má dokonce hvězdný hollywoodský herec poprvé od rozvodu s Angelinou Jolie partnerku.

Brad Pitt a Angelina Jolie se oficiálně rozešli v roce 2016, rozvod byl dotažen do zdárného konce až letos v dubnu. Americký herec nedávno otevřeně přiznal, že po rozchodu prožíval jedno z nejtěžších období ve svém životě. Díru po manželce totiž zaplnil především návykovými látkami, přičemž na některé z nich si navíc vybudoval závislost.

Poslední dobou je Pitt předmětem spekulací zahraničních médií, která jej opět spojují s exmanželkou Jennifer Anistonovou. Podle posledních informací ale našel štěstí v náruči úplně jiné ženy.

Jmenovitě má jít o duchovní guru a designérku klenotů Sat Hari Khalsovou, s níž se hvězdný reprezentant Hollywoodu dle četných svědectví seznámil před rokem na charitativním koncertu legendární kapely Red Hot Chilli Peppers. Naposledy se oba ukázali na afterparty Pittova nového filmu Ad Astra.

Liší se ovšem mediální výklad jejich vztahu. Zatímco časopis US Weekly tvrdí, že spolu oba randí, např. magazín E!Online se odvolává na zdroj blízký herci, který prohlašuje, že nic nenasvědčuje tomu, že by byli víc než přátelé. Nejspíš si budeme muset počkat, co prozradí sám Brad Pitt.

Témata: Brad Pitt