Meghan, Harry a STRAŠNÁ PŘEDPOVĚĎ: Běží z ní mráz po zádech!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. října 2019 18:33

Stále více lidí, kteří intenzivně sledují britskou královskou rodinu, se obávají, že příběh prince Harryho a jeho manželky Meghan nebude mít happyend. Nyní zazněla předpověď, která jim dává už jen několik let vedle sebe.

Ve staromódní britské královské rodině nesou rozvody velice těžko, stačí vzpomenout na manželství princů Charlese a Andrewa. Ačkoliv něčemu takovému zatím nic nenasvědčuje, mnozí lidé už malují čerta na zeď ohledně svazku prince Harryho a jeho ženy Meghan.

Může za to věštkyně Simone Simmonsová, údajně blízká a dobrá přítelkyně princezny Diany, matky ryšavého prince. S ní se údajně často scházela a prostřednictvím karet jí vykládala budoucnost, jindy spolu zase jen dlouze klábosily. I proto si možná Simone dovolila předpovědět, jak dopadne Dianin mladší syn.

Harrymu a Meghan, kteří se brali teprve loni na jaře a letos se dočkali prvního společného potomka Archieho, dává maximálně tři roky. Za budoucím rozpadem vztahu má stát Američanka, konkrétně její psychika.

„Ani lidé z dysfunkčních rodin nejsou tak rozpolcení jako ona. Podívejte se na její poslední dva vztahy. Netrvaly déle než dva roky. Tento se zřejmě příliš lišit nebude,“ řekla Simmonsová. Před rozchodem se však prý dočkají ještě jednoho dítěte.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)