Meghan je otrokyní královny? BRUTÁLNÍ PRAKTIKY za zdmi paláce!

Meghan Markle a Alžběta II. 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. října 2019 14:19 | Aktualizováno: 3. října 2019 6:50

Není tajemstvím, že britská vévodkyně Meghan nemá v královské rodině jednoduchý život. Ráda si dělá věci po svém, to se ale některým členům nelíbí. A zejména královně Alžbětě II. Co vše jí na Meghan vadí a jak jí řídí život?

Na vévodkyni Meghan se ale sypou nejen zákazy, nýbrž i příkazy. Královský palác si totiž přivlastňuje sále více pravomocí. Dohlíží například na nákup ošacení vévodkyně Meghan a Harryho.

Na jejich šaty jsou využity finanční prostředky prince Charlese a královny Alžběty. Oba tak mají přehled o tom, za co a kolik nastávající rodiče utrácí.

Královská rodina ale Meghan nemluví jen do oblékání. Kontroluje například její vystupování na veřejnosti. Daily Mail uvedl, že Meghan a Harry spadají pod Buckinghamský palác, který nad nimi drží přísnou ruku! 

Cílem je, aby byli Harry a především Meghan pod neustálým dohledem! Důvodem má být fakt, že vévodkyně ze Sussexu svým chováním proti protokolu děsí zaměstnance Buckinghamského paláce.

Problém ale byl třeba i v tom, že Meghan vydala prohlášení o svém otci. Thomas Markle se nezúčastnil královské svatby a následně vypluly na veřejnost další šokující detaily o chování její rodiny. 

Buckinghamský palác se řídí jasnou mantrou: "Když existují pochyby, nikdy nemluvte". Jenže toho se Meghan nepustila a to, že si pustila pusu na špacír a dennodenně mluvila o svém otci, prý královské úředníky pořádně zděsilo! O komunikaci s médii a veřejností se proto teď Meghan a Harrymu stará Sara Lathamová.

I  personál starající se o vévodu a vévodkyni ze Sussexu je tak pod neustálým dohledem. Pracovníci Buckinghamského paláce mají dokonce v hledáčku i diář Meghan a Harryho a všechny jejich závazky a akce bedlivě sledují!

Cílem je také to, aby byli Sussexové koordinovaní se zbytkem královské rodiny a aby se jejich oficiální povinnosti nekryly. Je jasné, že pro úředníky Buckinghamského paláce je na prvním místě královna a pak další členové rodiny podle pevně stanovené hierarchie. Před Meghan a Harrym tak mají přednost i princ Charles a jeho žena Camilla!

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II.