Vévodkyně Kate: Obrovské ZKLAMÁNÍ a ZNIČENÝ SEN!

Kate Middleton 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. října 2019 13:19 | Aktualizováno: 2. října 2019 0:20

Britská vévodkyně Kate oproti Meghan působí jako více vyrovnaná a uvědomělá, s menším důrazem na city a emoce. Opak je ale pravdou. A jak se nyní ukázalo, trápila se i ve chvílích, kdy by rozhodně neměla.

Podle zahraničních médií nebyl vstup do královské rodiny pro Kate Middleton vůbec snadný. Musela se naučit spoustu věcí a dávat pozor na projevy svých citů a emocí.

To ale zvládla bravurně, jak se ukázalo na svatbě. Právě tu jí totiž novináři zničili. Kate si totiž přála, aby její šaty zůstaly až do posledního momentů tajemstvím. 

Novinářům se ale povedlo odhalit nejen tajemství jejích svatebních příprav, ale i šaty samotné. A to Kate údajně skutečně vzalo. Pouze to na sobě nedala během svatby nijak znát.

Na pozadí sňatku přitom stála dohoda, která měla zajistit, že Kate neuteče. Dohoda o manželství mezi princem a vévodkyní se týkala jejich společné budoucnosti. Oba ji společně uzavřeli během dovolená na ostrově Desroches na Seychelách.

Princ William chtěl být ke Kate upřímný a řekl jí, že ještě není připraven se oženit. Kate přitom očekávala velkolepé zásnuby. I přesto si ale vyslechla jeho návrh.

Princ sice nebyl ještě připraven si ji vzít, slíbil jí ale, že se to jednou stane. "Tam na ostrově, v ráji, William slíbil Kate, že s ní počítá na dlouhou dobu. Poprvé hovořili o manželství, pod noční oblohou a u oceánu. Na tomto místě udělali dohodu, že se jednou určitě vezmou," popisuje expertka Katie Nicholl v knize Kate: Budoucí královna.

"Slíbil jí, že ona je ta, kterou si jednou vezme, že se bude angažovat, že se jí nevzdá a ona mu zase slíbila, že na něj bude čekat, dokud nebude připraven," dodává královská expertka.

Kate následně čekala ještě několik let, ale nakonec se dočkala královské svatby i vytoužené rodiny. 

Témata: Kate Middleton Princ William