Seriál Přátelé: Herci za opakování epizod dostávají pořádný balík!

Přátelé 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. října 2019 8:41

Seriál přátelé se natáčel od roku 1994, letos je to tedy 25 let od doby, kdy se partička šesti kamarádů začala objevovat na televizních obrazovkách. Dodnes ale hercům sitcom vynáší každoročně pořádný balík!

S Rachel Greenovou (Jennifer Aniston), Monicou Gellerovou (Courteney Cox), jejím bratrem Rossem Gellerem (David Schwimmer), Phoebe Bufetovou (Lisa Kudrow), Chandlerem Bingem (Matthew Perry) a Joeym Tribbianim (Matt LeBlanc) se fanoušci mohli setkávat celkem 10 sezón.

Newyorská partička za ty roky prožila lásky i zklamání, první rande i rozchody, některým z nich se dokonce narodily děti. Kromě stálých herců se v seriálu vystřídala řada známých tváří od Brada Pitta, Bruce Willise až po Toma Sellecka či Hugha Laurieho.

A i když už od odvysílání posledního dílu uplynulo 15 let, seriál z obrazovek jen tak nezmizel. I na českých stanicích se s ním ale můžeme setkat pravidelně i dnes. A nejinak je tomu ve světě.

Díky tomu si herci z Přátel přijdou i po letech na pořádný balík! V přepočtu to dělá něco kolem 470 milionů korun za rok! A to opravdu není zanedbatelná částka!

Témata: Přátelé Jennifer Aniston Matt LeBlanc Matthew Perry Lisa Kudrow Courteney Cox David Schwimmer