Experti svlékli Meghan DO NAHA! Zjistili, o co jí opravdu jde!

Meghan Markle 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. září 2019 15:59

Vévodkyně Meghan a princ Harry jsou už nějakou dobu manželé a vypadají šťastně. Dodnes ale kolují zvěsti, že se Američanka provdala za člena královské rodiny za jediným účelem, aby Harryho zneužila!

Princ Harry a jeho žena Meghan jsou častým terčem zájmu fanoušků i médií. Podle mnohých přinesla vévodkyně do královské rodiny čerstvý vítr, jiní zase tvrdí, že narušila její zaběhnuté pořádky.

Když stvrdili svůj vztah velkolepou svatbou ve Windsoru, expertka na královskou rodinu Christine Rossová měla obavy. „Upřímně jsem si myslela, že se Harrymu nepoddá,“ nechala se slyšet podle britského Expressu. Jak tato slova vysvětlila?

„Trochu jsem se domnívala, že je příliš dobrá – ne až tak moc, ale myslela jsem si, že bude vzdorovat a říkat: ‚Jako členka královské rodiny nemohu dělat, co jsem chtěla‛,“ konstatuje Rossová.

„Ve skutečnosti v tom pokračuje a vede si opravdu skvěle,“ hodnotí odbornice na královskou rodinu. „Předpokládala jsem, že to (Meghan) se svou osobností bude vnímat jako překážku při naplňování svých cílů. Ona to však využila ve svůj prospěch,“ dodává.

A jak se ukázalo, tak si začala Harryho měnit k obrazu svému! Meghan totiž čelí například nařčení, že svého manžela, odstřihla od jeho přítel. Překvapivě to netvrdí oni, ale Meghanina kamarádka!

Lizzie Cundy, která se považuje za přítelkyni vévodkyně Meghan, podle magazínu Cosmopolitan tvrdí, že princ Harry se se svými přáteli už nevídá tak často jako dříve.

Meghan ho prý vyrvala z jeho party a doslova ho od jeho kamarádů odstřihla. Lizzie tvrdí, že ona sama se s přáteli prince Harryho zná, a s některými velmi dobře. Proto ví, jak na Harryho vztah s Meghan pohlíží.

Harry se podle ní nevidí ani se svými nejlepšími kamarády, kteří mu byli vždy oporou a udělali by pro něj cokoliv. Vina samozřejmě leží na bedrech vévodkyně, která ve styku s kamarády Harrymu brání.

Přítelkyně a osobní věštkyně princezny Diany Simone Simmons ale nemá pro vévodkyní ze Sussexu dobré zprávy. Tvrdí, že Meghan její popularita dlouho nevydrží, protože Harry a Meghan se podle věštkyně za méně než 3 roky rozejdou.

Témata: Meghan Markle Princ Harry