ŠOK pro celou Británii! MEGHAN a HARRY se přestěhují do této země!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. září 2019 10:24

Britská vévodkyně Meghan je původem Američanka, a ačkoliv se v Evropě díky sňatku s princem Harrym dočkala splněného snu mnoha žen, je pravděpodobné, že v Británii nezůstane. Hledá si totiž nové bydlení, a to v USA.

Meghan měla v Americe slušně rozjetou kariéru. Stala se z ní populární herečka, vdala se, a nic nenaznačovalo tomu, že by už za pár let měla být jednou z nejdůležitějších osob Británie. Následně se ale zařekla, že Američana už nechce.

V Británii o nápadníky neměla nouze, žádný vztah jí ale nakonec nevyšel. Poté ale poznala prince Harryho, dali se dohromady, a vše vyústilo ve svatbu a dítě.

Chtělo by se říct, že Meghan se nyní spokojeně usadila. Opak je ale pravdou, už delší dobu se spekuluje, že další kroky vévodkyně zamíří do Kalifornie. Právě zde totiž chtějí s princem Harrym koupit dům. A není náhodou, že má stát zrovna v Los Angeles.

Manželé, tedy především Meghan, totiž chtějí bydlet v blízkosti její matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

Daily Express tvrdí, že hledání nového místa k bydlení začalo, a Harry s Meghan zúžili hledání na Malibu, v sousedství předních filmových hvězd. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry